• Irma

Eind juli 2019

Vanaf 1 maart jl. is de Elandhoeve gesloten. Behalve mijn eigen dieren, geen dieren meer van klanten. Soms nog wat telefoontjes, soms een mail. Deze zomer is na 21 jaar de eerste zomer zonder hoogseizoendrukte op de Elandhoeve......dan wordt er gelijk wat duidelijk voor ons! We missen de gezelligheid eigenlijk wel!.....;-)

We praten, we overleggen en vrij snel waren we er uit! Naast ons hondenvoerbedrijf moet de Elandhoeve weer gewoon gezellig druk worden. Met een iets andere structuur. Mijn man zal zorgdragen voor de schoonmaak van de verblijven, speelvelden en onderhoud in en om het pension. Waar dit eerder door stagiaires en personeel werd gedaan gaat mijn man me daarin bijstaan en zal ik me bezighouden met de klanten, de boekingen en bevestigingen. Tevens doe ik de administratie van onze bedrijven vanachter de balie.

Het schoonmaken viel me het zwaarste, dat probleem is opgelost.....Zoonlief helpt met de avondronde en verder hier en daar een verandering doorvieren. Goed overleg met de klant en dan komen we er vast wel uit.....

Voorlopig vangen we alleen honden op, misschien volgend jaar weer katten. Voorlopig zijn die plekken nog bezet door mijn ragdolls.

Ik ben alweer bezig met de website en ga aan de gang met nieuwsbrieven naar klanten, facebookberichtjes en publiciteit....Leuk, zin in!

26 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

1 september 2019

Wat een leuke en lieve reakties heb ik gekregen n.a.v. de nieuwsbrief aan alle oud-klanten. Het nieuws dat we weer open gaan voor honden is goed ontvangen. Er zijn zelfs klanten die gelijk willen bren

Dierenhotel De Elandhoeve, Elandweg 54, 8255 RK 0321-323831 (9:00-12:30u) reserveer@elandhoeve.nl

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now